Var…….m sommer😎

Kære alle.

Hold da op, hvor er I mange som følger min blog og vores liv hernede, det havde jeg bestemt ikke forventet.

Så nu får I så lidt igen. Det meste af august måned, har været meget varm omkring 30-34 gr om dagen og 23-25 om natten Dog er her i skrivende stund  ( 21.00) noget køligere ca 22 gr.  Kim er sammen med  vores gode nabo Brian,taget til Beer Festival inde i byen jeg ville gerne i ro og mag, skrive lidt til jer. 

Der er virkeligt blevet svedt tran i løbet af sommeren og når man som jeg, har fået hedeturene tilbage, er det ind imellem temmelig belastende, bare jeg skal udføre selv små opgaver tapløber det. Forstår godt nu, at den spanske befolkning ofte spiser ude og ofte meget sent. Vi vælger dog stadig, selv at lave mad, dog ikke altid varm, både fordi vi er meget selektive(et pænere ord for krævende) og prisen ved at gøre det selv, er  betydeligt billigere. Vi har nu efterhånden lært, hvor vi skal handle og hvor vi køber ting vi/Kim absolut ikke kan undvære, så som ristede løg, rugbrødsblanding, grøntsager,fersk kød osv. Jeg har opgivet at finde noget ordentligt hakket kød, uden diverse tilsætninger af vand,ris,grøntsager og e-numre, så nu hakker vi selv, det bliver måske lidt dyrere, men så må hakkedrengen bare blive lidt mindre 😜Har i løbet af sommeren haft dejligt besøg af venner og familie, så lageret af dejlige danske spegepølser er i top Nogle af vores besøg,  har vi “brugt” i forbindelse med marketing Stor TAK til jer. Se vores hjemmeside. Efteråret nærmer sig, og vi ser frem til alle vores kommende besøg.

En af mange smukke blomstrende planter, dette er fra Malaga

Der er flere ting som gør, at den spanske (danske)husmor ikke er så aktiv om sommeren, pga varmen og den høje luftfugtighed, skal man holde godt øje med de forskellige melprodukter. Jeg måtte kassere en del mel forleden, det var blevet levende, men heldigvis ikke mine hjembragte rugkerner.

Lille shopping center i Portó Banus

Vi har nu haft gang i forretningen i over 6 mdr. Den har ikke, helt levet op til vores (ved vi nu) forventninger, som har været alt for høje, men vi bliver hele tiden bekræftiget i, at det er en fantastisk ide. Så vi har haft hjernen i blød og udtænkt diverse ændringer i vores koncept. Vi tilbyder nu vores kunder, at de selv kan vælge at lave deres egen startpakke, med diverse produkter deriblandt en del nye ting. Dette med henblik på, alle de mange golf spillerer, der kommer herned. Samtidig tilbyder vi fra 1. Januar, at levere 24/7. Det gør vi, ved at stille et stort køleskab op med glaslåge. På den måde behøver vi kun at køre ind og aflevere 1-2 gange om dagen og vi slipper for natteroderiet pga forsinkede fly og af og til langsom baggage udlevering, strejker osv. Vi forsætter samarbejdet med Malagacar og til vores store glæde, er de med på ideen, dog skal de til at lave nogle planlagte ombygninger, men så vil der efterfølgende være plads til os (køleskabet).

Vi er også i samarbejde med et golfrejse selskab, som gerne vil tilbyde vores service til deres kunder Mere om det næste gang.

En anden rigtig spændende ting, er et kommende samarbejde med et lille firma, som hedder Mygeckobox. Et engelsk firma, som laver små aktivitets kasser til børn i alderen 3- 9 år. Disse boxe  kommer til at være i vores shop.👍

Boxen vil indeholde alt der skal bruges til at kreere et eller andet, prisen er rimelig ca. 6 €. Efterfølgende hvis kunden/ børnene har haft glæde af det, kan de abonnere, så de modtager en ny aktivitet hver måned. Vi synes selv det lyder spændende. Forventer at kunne have det klar i starten af september.

Så vi keder os bestemt ikke. Ved siden af de nye projekter arbejder vi hele tiden på at gøre vores hjemmeside bedre og efter at min søde søster ændrede det hele, kører den problemfrit. Vi arbejder også med en ny annonce, og får rigtig god og kreativ hjælp fra famile og Kim’s onkel, det værdsætter vi rigtig meget. Facebook er stadig vores udfordring, vi synes dog, at vi lærer noget hele tiden. Men kunne godt bruge lidt hjælp.

Så nu er det, at jeg vil bede jer, hjælpe os lidt på vej. Det vil glæde, og hjælpe os rigtig meget, hvis i vil gå ind på dette link:Https://www.facebook.com/startPackagemalaga/ og synes om vores side, ikke et opslag men selve siden. I er også velkommen til at kommentere alt det I har lyst til. En stor tak til dem, som allerede har gjort det og en kæmpe TAK til dem som også “deler”

Vi vil ikke spame jer med nyheder, dog kommer der lidt sjovt og nyt ca engang om ugen. Psst. Der kommer snart en ny video med Kim in action. Der kommer også tilbud, som I måske ikke selv kan bruge, men måske I har nogle venner, som ville blive glade for at høre om det. Så kan man jo bare vælge at dele opslaget/siden  med en ven istedet, for offentlig. Just saying😉

Blomstrende yucapalme

En sidste lille ting. Jeg vil helt vildt gerne bruge jer, som en slags fokus gruppe! Dem som har lyst, til at give mig/os lidt igen, vil jeg bede om at gå ind på vores hjemmeside: www.Startpackage-Malaga.com. Gøres nemt fra Facebook siden, klik på “læs mere” Kig på siden, specielt shoppen, og fortæl os hvad I synes, er der ting/varer, I ville sætte pris på at kunne købe? I kan svare ved at bruge kontakt formularen på hjemmesiden. Eller besked via Facebook/Messenger. Ser frem til at høre jeres meninger og evt. forslag. På forhånd 1000 tak for hjælpen. I er de bedste.😘

Det var alt for denne gang, ha det godt alle sammen.

Mange varme hilsner

Annette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forfatter: annettelind-blog.dk

57 år, arbejdet som operations sygeplejesker i 20 år. Nu nytilflyttet til Spanien, for at starte selvstændig virksomhed op, sammen med min. Elsker at lave mad fra bunden og hader madspild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *