Sommeren går på hæld

Kære alle

Kim er lige kørt ind med en startpakke, her kl. 19.30 så tænkte jeg, at skrive lidt til jer. Som overskriften lyder, er det så småt ved at blive efterår hernede,  tp. er faldet til en 25-27 g.  Solen går ned ca. 20.30 og så bliver det lidt små køligt. Roserne i haven blomster igen og mange andre planter kommer til live.

Roser 29 sep.

For første gang i flere måneder, følte jeg for et varmt bad, rigtig  dejligt at sveden ikke løb af mig efterfølgende.

Sad lige og nød stilheden, med fuglesang og en enkelt blokfløjtespiller i baggrunden, som øvede sig. MEN så kom gartneren med alt hans motoriserede grej, græsset slås med trimmer og lige nu kører hækklipperen på højtryk, efterfølgende vil han puste alt afklippet sammen, hvorfor bruge en rive? Når man kan bruge noget maskineri.😜. Kl. er nu 20,45 og det er blevet mørkt, men han arbejder stadig.

“Vores” bananpalme i haven.

Vi er stadig ikke tilfredse med udviklingen af vores forretning, og overvejer kraftigt at koble et par andre bil udlejningsbureauer på. Har kontakt med flere golf rejsebureauer, nogen har vi aftaler med og andre arbejder vi på. Kan varmt anbefale Golfbreaks og RSB golf ( det er danskejet)

Har brugt en del tid på hjemmesiden, med nye produkter og ikke mindst med vores nye samarbejdspartner MyGeckoBox og deres nye fine kits, til sjove og kreative aktiviter til børn👍👍. Tjek det ud, kan også købes af jer derhjemme, man kan faktisk oprette et abonnement.

Forleden skulle vi mødes med en dansker, som har vist stor interesse for vores ide og som støtter alt han kan, via FB og har lagt vores banner på hans udlejningsside👍👍. Det er vi rigtig glade for. Vi aftalte at mødes på Holger Danske, en restaurant med rigtig godt smørerbrød. Kim fik hans elskede tartar i rigtig mandestørrelse, 250g råt kød, velbekomme sagde jeg bare. Mens vi sidder og hyggesnakke, kommer vi i rigtig god kontakt med et andet par dansker. De bor øst for Malaga, og betaler faktisk kun næsten det halve i husleje, i forhold til os. Så måske vi vil overveje at flytte. Medens vi snakker så pludselig sætter Johnny Madsen og frue sig ved bordet bag os. Han så nu ikke så frisk ud😔

Nu da temperaturen har sænket sig, føler man lidt mere energi i dagligdagen, så i går blev der lavet nektarin marmelade med “frysetøj” som jeg havde med hjem fra Norge. Uhm smager så frisk og dejlig.

Skal have tjekket lidt op på opskrifter med diverse linser, det sælger de meget af. Jeg har aldrig brugt dem, så det hører  I nærmere om.

Ps. Fokus gruppen dumpede, der var for få deltager👎

Inden længe for jeg/vi besøg af nogle skønne, tidligere kollegaer, det bliver så hyggeligt👍

Jeg har planlagt et lille besøg i Dk😀 Jeg flyver til Kbh på torsdag og besøger Jesper og derefter går turen til Fyn og Jylland. Nogen der skulle have lyst til at mødes? Mandag eller tirsdag eftermiddag. Så kan vi evt mødes på cafe i Kolding. Skriv gerne i messenger/ mail.

Mange hilsner

Annette

 

 

 

 

 

Forfatter: annettelind-blog.dk

57 år, arbejdet som operations sygeplejesker i 20 år. Nu nytilflyttet til Spanien, for at starte selvstændig virksomhed op, sammen med min. Elsker at lave mad fra bunden og hader madspild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *