Måske sidste blogindlæg!

Kære alle

Dette bliver mit sidste blog indlæg i denne omgang.

Da jeg startede min blog, havde jeg en lyst og et stort overskud til at fortælle og berette om vores nye liv hernede, men lige nu jeg  har lidt svært ved at finde skrive lysten frem, jeg har sagt til mig selv, at jeg ikke vil føle mig forpligtiget til at skrive, så det er her vi er lige nu.

De første afsnit er skrevet i november. Det skal lige siges, at humøret er bedret betydeligt😁en lille måned væk fra det hele var en god ting.😉

Skæve palmer i Malaga

November 2017.

Stod i dag op til trist vejr, lige så trist er jeg i perioder, derfor tænkte jeg, at jeg ville prøve at skrive mig ud af det. Hvordan kan man være trist ? Når man bor i de skønneste  omgivelser, hvor der kun regner 5 dage om året, der er ikke noget vækkeur der bimler, og man bestemmer selv over dagens gang.

Jo det kan man, når man føler at man mister kontrol, og det er nok der, jeg er lige nu.

Vores virksomhed er som et lille barn, der skal passes og plejes sådan føles det rentbogstavligt, vi kæmper virkelig for at, det skal overleve, vi har overlevet diverse børnesygdomme. Vi har en usikker prognose, som ingen kan hjælpe os med, det er blot tiden og hårdt arbejde, som vil vise om “barnet”overlever, håber så blot  at “vægttabet” kan overleves.😜

Vi forsøger at få kontakt med flere biludlejer, det er godt nok hårdt, når de afviser  vores “barn” men EN afvisning, kan jeg ikke acceptere, så der bliver sendt endnu en forespørgsmål, håber vedholdenhed giver pote.

En anden frustration, er folks manglende pli omkring deres kommunikation, hvis der er nogen af JER som læser dette, og som  arbejder i en virksomhed, hvor email er en del af dagens opgaver, så læs dette ekstra godt. Det er muligt at jeg ikke er tålmodig nok!

Men hvor lang tid kan/skal man vente med at svare og skal man svare alle ?

Vi oplever at rigtig  mange svarer 3-5 dage efter modtagelsen, næsten som var det Post Nord  nogen skal rykkes for svar og andre svarer  slet ikke. Det er muligt at det er helt normalt?

Men det er godt nok svært at arbejde med, til jer der kommunikere meget i hverdagen, tænk over jeres respons tid, og svar alle. Der sidder et rigtigt levende menneske i den anden ende som afventer et svar, selv om  I ikke har interesse, så skriv det.

Dog skal siges, at kvinder  trods alt er lidt bedere til det.😇

Vi har et stille og meget roligt efterår/vinter, vi er i lavsæson. Så vi har nydt at have besøg  og vist dem rundt i skønne Malaga, Nerja og Fuengirola. Det er en god måde at blive adspredt på, for ellers er tankerne hele tiden omkring “barnet”

En skøn dag i starten af det nye år.

Da indtægterne ikke vælter ind, snuppede jeg lige et 3 ugers vikariat i Norge, i byen Skien, som ligger i Telemarken (sydvest for Oslo) Det var igen en god oplevelse, blev udfordret i forskellige,for mig ukendte specialer, plastik kirurgi og øre/næse/hals, vældig interessant. Havde kun dagvagter, så det var tidligt op hver dag. Jeg så desværre ikke ret meget af området, det var mørkt når man mødte ind,og når man gik hjem.  Igen blev jeg taget imod med åbne arme og man gør virkelig en forskel, dog var der en finsk mandlig sygeplejerske, som ikke var vild med at jeg var der, fordi jeg ikke talte norsk og han ikke kunne/ville forstå dansk.😩 Tror dog, at jeg vil vælge sommer vikariater fremover, det er lidt hyggeligere, at få mulighed for, at se lidt af smukke Norge. Tog den 22.dec.  til DK og mødtes med Kim for at fejre julen sammen med familen, det var rigtig dejligt.

Dette foto er taget i forbindelse med nye billeder til hjemmesiden af fotograf Carsten, endnu en som har hjulpet os videre.

 

Tilbage i dejlige Fuengirola, er vi nu igang med planlægningen af den nye sæson. Vi har besluttet at give vores “barn” et år mere, hvor vi gerne skulle kunne se en fremgang.  Vi har en ny hjemmeside på vej, som vi håber I vil tage et kig på, når vi annoncerer det på Facebook, samtidig laver vi lidt om på konceptet så kunden fremover kan vælge mellem 3 forskellige startpakker. Skulle gerne give lidt flere salg og øget indtjening.

Vedholdenhed kan godt betale sig, vores anmodning om et samarbeje blev revurderet,så nu kan vi glæde os over en ny samarbejds partner. 👍

Vi er nu kommet i samarbejde med et andet biludlejnings firma: http://www.cargest.com  de udlejer også golfudstyr til fornuftige priser.

Havde jo også håbet på et samarbejde med et andet firma, men de mener ikke DERES kunder skal have mulighed for, at få vores service. Det er yderst skuffende, når vores “barn bliver afvist” og at vi skal beklage overfor evt. kunder at vi kun leverer til Malagacar og Cargest. Det vi kunne håbe,  er at nogle vil vælge at skifte biludlejningsfirma for at få vores service.

Vi møder til stadighed  fantastiske og ihærdige iværksættere, er I til mountainbike ture, så tjek http://www.mtbHarzen.com der er også mulighed for ture her i Malaga området.

‍www.bikestardo.com‍

Er et andet nyt dansk firma her nede, som udlejer super fine cykler, som leveres lige til din dør på ferien hernede. Så smart. Igen har vi mødt stor hjælpsomhed og interesse for vores virksomhed. Det er noget af det fascinerende, ved at være flyttet herned og starte op som selvstændig.

Vil  gerne her sige en kæmpe TAK for alle besøg, det har været meget overvældende, at så mange valgte at tage turen herned. Kan allerede nu se frem til besøg, det er SÅ dejligt. Til dem som var forbi sidste år, så er I meget velkommen til at komme igen.😀

Det var alt for nu. Det er muligt at jeg laver en gruppe på FB, hvor jeg evt. kan opdatere jer omkring vores liv, ve og vel, hvis der er interesse????

Mange varme hilsner

Annette

 

Forfatter: annettelind-blog.dk

57 år, arbejdet som operations sygeplejesker i 20 år. Nu nytilflyttet til Spanien, for at starte selvstændig virksomhed op, sammen med min. Elsker at lave mad fra bunden og hader madspild.

6 meninger om “Måske sidste blogindlæg!”

  1. Hej Annette

    Forstår godt det kan være svært at finde tid og overskud til at holde gang i en blok. Takker fordi du har tid til små pakker til mig . Modtag pakke idag. Kvikt
    Håber virkelig “barnet” overlever, så I får mulighed for at nyde livet ved siden af, så det ikke bare er arbejde, arbejde, arbejde.
    Knus fra Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *