Lidt heldig, har man vel lov at være😉

Kære alle.

Ja så får I alligevel lidt mere fra det syd spanske.
I har hørt om hvor svært og besværlig det er at starte op, som selvstændig i en relativ sen alder og med nada erfarring, så skal I også høre når noget lykkes og vi klapper hinanden på skulderen, og åbner en af de gode flasker.

Vi fik først på året en ny samarbejdspartner, Cargest.com men vi ville gerne tilbyde vores service til flere bil-udlejere, men ikke til alle og enhver.Så vi studerede  ratings og kontaktede et par stykker mere. Stor var glæden, da det danske firma Costabiler svarede på vores henvendelse og ikke mindst da det viste sig, at der faktisk var to selskaber mere, med samme ejer, nemlig:
Auto Katti (mest til finske kunder)
BluecatParking som benyttes af mange englændere.

Chefen for disse selskaber, har været meget imødekommende og glad for vores kontakt til ham, det er jo desværre ikke det, vi har oplevet alle steder.😜

De tre nye firmaer er ikke så store, så vi forventer ikke en eksplosiv tilgang af ordre, men lidt har også ret.👍

Vores nye tiltag, med forskelige startpakker og muligheden for at sammensætte ens egen startpakke, er også blevet modtaget rigtig fint. Så vi føler det går lidt i den rigtige retning. Og med det i mente, så er energien og overskuddet for mit vedkommende også i plus, takket været Kims tro på at det nok skal lykkes.😃

Som nogen  ved, var vi lige kort i DK for et par uger siden, da vi skulle til begravelse. Kims mor sov, efter et par måneders sygdom, stille ind og har fået fred. Vi fik ved denne lejlighed hilst på et par venner og familie, det var rigtig fint, trods alt.

I efteråret skrev jeg, at jeg skulle igang med det spanske sundhedsvæsen, til forskellige rutine tjek. Jeg startede faktisk i november med at besøge egen læge,  som taler fornuftigt engelsk, og bad om henvisniger.
Det var helt ok, blev udstyret med tlf. nummer for at bestille tid til mammografi.  Det viste sig ikke at virke;  fik et nyt nummer, fik ringet, fik en tid, men en uge efter ringer de og flytter tiden 1 måned. 👎

Så i starten af Marts finder vi hospitalet.  Kim er nødt til at droppe mig af, da der ingen p-plads var at finde. Og så i øs regnvejr; ja i læste rigtigt.
Jeg finder et sted,som ligner en rtg. afd. Venter spændt, men da tiden er overskredet spørger jeg lidt rundt og finder ud af at jeg skulle sidde lidt længere nede på gangen. Jeg finder stedet og en sygeplejerske kommer ud og fortæller, at om 45 min kommer jeg ind.(Sjovt nok går hun på et tidspunkt ud af kontoret med en paraply under armen og taske over skulderen, frokost??)
Efter de 45 min henter hun mig ind og begynder at spørge om en helt masse som jeg desværre ikke kunne svare på. Hun bliver irriteret og går, for at vende tilbage med en kollega, som straks finder et skema med spørgsmålene på engelsk. Pu ha det var rart.
Efter spørgerunden vender jeg tilbage til venterummet og for besked på, at vente ca 30 min. Bliver så hentet ind af en mandlig radiograf til undersøgelse, lidt speciel. Kan forvente at få svar om ca. 2 mdr. via brev. Så må man håbe, at brevet ikke forsvinder i posten.

Det siges at det spanske sundhedsvæsen er i top, men de kunne godt lære lidt af den danske måde at planlægge og organisere tingene på.

Solnedgang, i Estepona en aften i februar.

Kim har jo desværre  været under kniven, han har været en flittig gæst hos tandlægen, som har været noget hård og voldsom ved ham, men nu skulle det værste være ovre  og inden længe vil han igen kunne spise og smile ordentlig med nye tænder.

I oktober stoppede vi begge to med at ryge, det er vi rigtig glade for. Vi har gjort det sammen med gode venner og sammen skal vi rejse for besparelsen. Hold da op det bliver til mange penge. Hvornår det bliver, er svært at sige, da vi ikke bare kan lukke butikken. Men måske til næste vinter.

Som så mange andre har jeg også oplevet at kiloene stille og roligt kravler på mig😩 men det er der  flere grunde til. Vi har de sidste par mdr. siddet alt for meget foran pc, men det skulle gerne snart være slut. Håber og tror på, at vi nu er der, hvor forretningen bare skal have tid til at udvikle sig.
Så vi har dage, hvor vi laver hver vores mad når jeg har en fastedag i 2-5 kuren. Kim har heldigvis ikke de problemer at slås med.

Til RSB golfs 5 års fødselsdag. Jeg fik muligheden for at fortælle lidt om vores forretning.

Apropos mad, så er jeg begyndt at bruge linser (røde) de er super fine i supper,og  simrer retter. De skal ikke blødes op og koger ud efter ca. 25 min.  En rigtig sund protein kilde, som fint kan erstatte noget af kødet i vores mad.

Her pr. 1. april har vi afhændet Degnevænget til vores lejere, som ønskede at købe vores dejlige hus. Det er vi rigtig glade for. Så er der en bekymring og forpligtigelse mindre, ja faktisk 2 forpligtigelser, for hvis alt går vel så har vi også solgt vores  lejlighed i Frankrig. Disse to ejendomme har ikke været nogen guldgrube, men vi har nydt begge dele og haft nogle dejlige ferier med familie og venner i det franske.

Amin var aftenens overraskelse 👍

Som I kan se så er håret blevet kort igen. Efter flere forsøg hos forskellige frisører opgav jeg det lange, krøllerne forsvandt og jeg kunne bare ikke styre det. Nogen mener det er den tørre og varme luft samt det hårde vand, der er årsag.

Nu vil jeg slutte for denne gang og glæde mig til besøg af mine drenge, med kæreste og  kammerat. Ser også frem til besøg af gode venner i de kommende måneder. Så dejligt at så mange vælger at komme til Sol kysten og besøge os samtidig.

Forsat rigtig god påske til jer alle.

Kærlig hilsen

Annette

 

 

 

Forfatter: annettelind-blog.dk

57 år, arbejdet som operations sygeplejesker i 20 år. Nu nytilflyttet til Spanien, for at starte selvstændig virksomhed op, sammen med min. Elsker at lave mad fra bunden og hader madspild.

2 meninger om “Lidt heldig, har man vel lov at være😉”

  1. Lyder rigtig godt Annette. Dejligt at høre nyt fra jer og jeres liv. Det klær dig godt m det korte hår vi ses snart. Hils Kim

  2. Dejligt at høre kære Annette, at der er fremgang og positiv stemning hos jer. Ønsker fortsat det bedste for jer. Kram AG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *