Smukke Harstad

En dag med 30 gr. På cykeltur.😅

 

Kære alle.

Så lakker det mod enden, mit 4 ugers vikariat slutter på fredag. Det har igen været en rigtig god oplevelse.👍 Jeg er altid lidt spændt på om jeg nu  kan “huske” hvordan det er at arbejde som operations sygeplejerske, men når først man træder ind i omklædningsrummet, skifter til OP tøj, så kører det hele bare på skinner. Det var rigtig rart at komme tilbage til Harstad, hvor jeg følte, at jeg hurtigt kom  ind i arbejdsgangene igen. De lider dog lidt, grundet ombygning af  op.stuer, så der er pt lange afstande, men det er jo også god motion.🏃🏼‍♀️

Trondenes kirke. Nordens ældste sten kirke, fra 1400 tallet. Kom desværre ikke ind pga. bryllupper.

Jeg er blevet lidt forelsket i det norske sprog❤️ når man blot sidder og lytter, så bliver man helt glad i låget over den altid meget positive måde de taler på. Ord som “kæmpe flot” bruges rigtig meget og det er da skønt. 😃 Det er som om,  at det smukke sprog forplanter sig dybt i menneskerne og deres væremåde afspejler det tydeligt. Det er et stolt folkefærd og de elsker deres land og ikke mindst naturen, som de bruger rigtig meget bl.a.  til at vandre i. Man ser børn og unge vandre i timevis, ingen  telefoner, ingen hørebøffer, det skal man  vist vokse op med !

Det har også været en speciel sommer heroppe, de har fået en del regn i juni og lave temperaturer 8-12gr.  for så i juli måned at opleve 30 gr flere dage i streg, det var ikke lige det jeg havde mest behov for 🤣Nu er det så blevet mere normalt med 14-20 gr. delvis skyet og lidt byger indimellem.

Min lille lejlighed, er rigtig fin, dog mangler jeg en ovn eller i det mindste en brødrister, men efter at have lunet det lidt kedelige brød på panden, fandt jeg vaffeljernet frem👍 Det fungerer faktisk helt fint, til at lune og riste brød, som dog skal være af den flade slags😉

Mit lille køkken, kunne godt bruge lidt mere bordplads😉

Synes faktisk tiden er gået rigtig hurtigt, har dog ikke været på sejltur i år, det var der ikke lige plads til i arbejdsplanen, har cyklet et par små ture, men følte dog ikke for det, de dage hvor vi ramte de 30gr. pu ha det var varmt.

I nogle af mine ledige stunder har jeg  surfet lidt rundt, for at søge viden om medicinsk canabis CBD. Hvis bare halv delen af alle de beretninger og undersøgelser er sande, så er det virkelig noget vi alle bør se nærmere på.   Jeg har fået mulighed for at afprøve en CBD lotion, som er på vej til, at blive et nyt produkt hos Cannamor. Jeg har brugt det  på en slags psoriasis, jeg har på min ene fod, og som jeg kun har kunnet holde nede med kraftig steroidcreme, men til min store glæde hjælper denne lotion super godt 👍👍😄 og hvem vil ikke gerne droppe steoridcreme ? Kim er også igang med et lille forsøg, men det hører I mere om senere.

Husk at I alle har mulighed for at prøve eller bestille CBD produkter fra vores hjemmeside. Få 5% rabat ved at bruge koden SPM5 👍

Kim er jo nødsaget til at blive hjemme, da forretningen skal passes, men han har haft besøg af en god ven i en uges tid, hvor de har hygget sig med golf, god mad og  et lille glas i nu og næ😃. På den måde har adskillelsen for os begge,  været helt ok.

Han har også haft travlt med at etablere samarbejdet med vores nye partner www.malagatransfer.co.uk, som jeg har nævnt i nogle FB opslag, og TAK for de mange delinger. Vi forventer os en del af vores nye samarbejde, de transporterer kunder, som ikke ønsker selv at køre bil, og de om nogen, burde være interesseret i vores service. Vi håber at det kan øge salget.👍

Nu glæder jeg mig, til gensyn med min familie❤️ og  cafetræf den 13. August fra  kl. 14.30 på Cafe Razz, Kolding.👍😀

Ha det rigtig godt, pas på jer selv og hinanden.

Mange hilsner

Annette

 

Forfatter: annettelind-blog.dk

57 år, arbejdet som operations sygeplejesker i 20 år. Nu nytilflyttet til Spanien, for at starte selvstændig virksomhed op, sammen med min. Elsker at lave mad fra bunden og hader madspild.

2 meninger om “Smukke Harstad”

 1. Skønne indlæg. Det er dog IKKE sandt, at Trondenes kirke er nordens ældste stenkirke. Vi har i Danmark adskillige, som er LANGT ældre. Lad mig blot nævne én: Østerlars Rundkirke, som blev opført i ca. 1150 af Tempelridderne, for at holde de baltiske lande på afstand 🙂 (læs mere herom: https://da.wikipedia.org/wiki/%C3%98sterlars_Kirke)

  Det er muligt, at Trondenes Kirke er Norges ældste stenkirke 🙂 Jeg kommer af en ur-gammel norsk provste-familie (middelalderen), men de er for gamle til at man kan spørge dem.

  Men hvor må det dog have været nogle skønne ture du har været på. Jeg er vild med dine fotos og beskrivelser. Tak for dem 🙂

  1. Hejsa. Tak for din kommentar, du har sikkert ret i at det er Norges ældsteMvh
   Annette.
   PS. Er pt i Sandnessjøen, satser på at skrive lidt på bloggen i weekenden og håber at vejret er ok, til at få taget nogle billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *