Regn, regn og mere regn😉

Kære alle

Så får I lige lidt nyt fra sydens sol, hov nej, der skulle stå regn. 😆Normalt er vejret ikke noget vi snakker om hernede, men lige nu er det, det største samtaleemne. Vi har har haft en kold og våd oktober og den forgangne uge har også stået på voldsomme mængder af regn. Alle statistikker bliver slået  i forhold til mængden af regn og antallet af dage med dårligt vejr. Vinteren er kommet en måned for tideligt, håber så foråret kommer en måned før. 😎 Nå, nok om vejret, det kan vi alligevel desværre ikke ændre på.

Nyder en dejlig frokost i fantastisk selskab
Skønt besøg, af mine kibbutz tøser. Et 36 års sammenhold👍

 

 

 

 

 

Jeg har tidligere skrevet, at vi ville tage en beslutning om, hvorvidt vi ville forsætte med vores forretning, når vi nåede til efteråret. Dette år har været bedere end det første, men det kunne være bedere, vi lever forsat ikke af det.  Vi tager et år mere og så ser vi på det igen. Vi har haft forholdsvis mange danske kunder og det er takket være jeres hjælp via FB og de kunder, som har brugt vores service, og som også har anbefalet os. Mange tak for det.👍 Forsæt endelig med det.😉

Bamse Jesper, fik Kim af et svensk ægtepar. Han er sendt på tur, af en svensk skoleklasse. Klassen forventer så at høre om Jespers eventyr. En rigtig sød ide.😀

Vi synes vi har fundet det leje, hvor vi føler, at det er, hvad vi kan, og hvad vi vil, så må det briste eller bære. Vi har ændret mange ting siden vi startede, fra at starte med en startpakke, har vi nu 6 forskellige samt omkring 85 produkter, som kunden kan tilvælge eller de kan lave deres egen startpakke. Vi har fået et samarbejde med et transfer firma Malagatransfer.co.uk de holder til hos Malagacar, dem forventer vi en del kunder fra. Desværre spændte Malagacar jo ben, for vores  direkte samarbejde med andre bil udlejer, men det er stadig helt okay for Malagacar, at vi levere til kunder, som har valgt at leje bil et andet sted. Kunder som kommer ind på vores hjemmeside har nu også mulighed for at gå ind og bestille bil hos Malagacar.com,  hvilket vi jo håber mange gør ( det får vi lidt % af)😃

Lige nu er det lavsæson, så vi nyder at have gæster og kan hygge med dem. Vi har igen i år haft mange gæster og det glæder os rigtig meget, at så mange har valgt at besøge os, dog har denne uge, hvor min søster besøgte os, været noget træls pga. vejret, men vi hyggede os alligevel.

Camiento del Rey (konge ruten) hvor man går på siden af bjergene. Fantastisk tur.👍

Vi har valgt at sælge vores lejlighed i Estepona, da priserne lige nu er ret gode, men pludselig kom der lidt skår i glæden, da vi fik nys om, at der er planer om at opføre et “youth hostel” lige over for vores lejlighed, det tager vores udsigt og salgsprisen bliver også reduceret med ca. 20%. Det er kommunen, som har planer om at nedrive det idag rigtig fine turist bureau og bygge et “youth hostel”. At de tillader, et sådant byggeri uden at der er taget hensyn til, omkring liggende bygninger er for os, en stor gåde. 😫Ingen i vores residens var klar over disse planer og vi er nu igang (sammen med andre ejere)  at samle underskrifter, så vi kan lave en klage til kommunen, de kræver 2000 underskrifter inden de vil tage sagen op, så det er lidt op ad bakke, vi er mange som synes det lugter lidt af korruption.👎

Det er denne fine gule bygning, som skal rives ned, og erstattes af en 3 etages bygning👎👎😤

Jeg havde satset lidt på en lille tur til Norge, men tror ikke det bliver til noget, jeg vil helst til et mindre sygehus og gerne deltage i vagtberedskabet og det er ikke muligt alle steder. Så jeg må jule hernede i stedet. Det er lidt svært at komme i julestemning når alt er grønt og temperaturerne trods alt ligger omkring 15gr. Vi skal holde jul i Dk sammen med familien😄 men nytår bliver hernede med gode venner fra Danmark/Sverige.

Jeg har tidligere skrevet om vores forbindele til Cannamor, firmaet som sælger økologiske højkvalitets CBD produkter (medicinsk cannabis). Vi har fået mange positive tilbage meldinger: En har fjernet noget hudkræft i ansigtet, hudlægen var yderst overrasket, og aflyste operationen. Flere har haft held med at fjerne gammelmandsvorter. Nogle, inklusiv mig selv, har stor glæde af det, i forbindelse med noget rigtig træls eksem, det har også  effekt på astma eksem.👍. En sclerose patient, har oplevet færre mave gener/smerter og har fået øget følelse i fingrene.
Vores landlord, har desværre  fået konstateret tyktarmskræft med lever metastaser og har været igennem en kemo kur, jeg anbefalede ham at prøve CBD, i håbet om, at kunne styrke hans immunforsvar samt lindre hans gener i forbindelse med spisning ( kvalme og smerter). Han kom igår og var ovenud lykkelig, han havde prøvet noget andet CBD, man kan købe CBD i helse butikker, men kvaliteten er der ingen garanti for. Så han måtte erkende at CBD  fra Cannamor  hjælper ham meget bedere. Hans læge (kirurgen) var også yderst overrasket og spurgte ham efter, hvor han havde fået det fra.😊 I følge scanninger er tumor og metastaser skrumpet, mere end forventet. 👍
Så der er ingen tvivl, det hjælper nogen. 👍👍 Vi har efterhånden fået lidt erfaring, så spørg endelig, hvis I skulle have lyst til at prøve. I finder mere info på vores hjemmeside: www.startpackage-Malaga.com og klik på “Health” eller “Sundhed” i menuen. Husk I får 5% hvis I bruger koden SPM5

Vi bød på en lille forfriskning efter at 6 personer fra forskellige nationaliteter samlede skrald ved havnen i Fuengirola. Super initiativ.

Vi har stadig store udfordringer, i forhold til at nå ud til potentielle kunder, så jeg forsøger hele tiden at blive bedere til Facebook og Instagram. Vi deltager stadig i diverse workshops og online kurser. Så håber I bærer over med os, når jeg slår noget op,

som ikke altid  er  lige  relevant for jer alle, men det er stadig rigtig dejligt når I “liker”, kommenterer og deler.👍 Det får Facebook til at se på os, som seriøse og de  kan så vælge at skrue op, for deres markedsførring af os.😉

Og nu til noget helt andet😁. Hvormange af jer kender Magic svampen? En svamp som fjerner alle former for mærker og streger på vægge, gulve, borde osv. Jeg har fundet denne svamp hernede til fornuftige penge og er ovenud begejstret. Da vi flyttede ind var der mange sorte mærker på væggene, jeg prøvede at vaske dem væk, men endte med at fjerne malingen og skulle male efterfølgende😩, men med Magic svampen fjernes de nemt og skånsomt👍. Hvem har ikke sorte mærker på fodpaneler efter stød fra støvsuger og sko,? De fjernes ogå nemt med Magic svampen. Denne svamp er blevet en fast bestandel blandt rengørings midlerne. Jeg sender gerne en 3 styks pakke  hjem til jer. Kunne være en god ide til pakkekalender🎄 Pris kun: kr. 29,95 incl. levering direkte i din postkasse. Skriv blot til Lindjak@mail.dk  betaling kan foregå via mobilpay. Se evt. nedenstående video.😉

Jeg lavede dem knap så tykke, og har udviklet lidt på opskriften, ved at putte et lag (kogt kondenseret mælk, bliver til super lækker caramel agtig creme) på inden der overtrækkes med chokolade. uhm uhm.

Et lille tip mere: Jeg prøver stadig at finde lækre og sundere alternativer, og faldt over denne “sundere snickers snack” De er super nemme at lave og smager helt fantastisk og kan opbevares i fryseren, måske en ide til konfektskålen?https://stinna.dk/dessert/sunde-snickers.html

Det var alt for denne gang, ha det godt og pas på jer selv og hinanden.

Kærlig hilsen
Annette

Forfatter: annettelind-blog.dk

57 år, arbejdet som operations sygeplejesker i 20 år. Nu nytilflyttet til Spanien, for at starte selvstændig virksomhed op, sammen med min. Elsker at lave mad fra bunden og hader madspild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *